Het is weer bijna zover, Vaderdag! De tijd van het jaar waar de vaders weer lekker verwend mogen worden en leuke cadeaus mogen ontvangen. Maar wat voor cadeaus moet je nu weer geven? Soms kan het vrij lastig zijn om telkens weer met nieuwe ideeën te komen. Daarom deze blog om je te helpen bij het vinden van een creatief en leuk cadeau voor je vader.

Auto Sleutelhanger

Haast iedere man is gek op auto’s! Ook jouw vader zal ongetwijfeld veel waarde hechten aan zijn auto. Het is daarom leuk om een gepersonaliseerde sleutelhanger te geven. Een sleutelhanger kun je in veel verschillende manieren, vormen en materialen aanschaffen en kun je voorzien van bijvoorbeeld een mooie familiefoto. Zo heeft je vader jullie altijd bij zich. Tevens raak je je sleutel ook minder snel kwijt als er wat aanhangt, mocht de sleutel wel kwijt raken dan kun je het sneller terugvinden door je persoonlijke hangers. Het is dus leuk en ook nog eens handig om te geven.

Tegeltje wijsheid

Je kent ze wel, de tegeltjes met wijsheid. Ook dit kan natuurlijk een leuk idee zijn om te geven. Je kunt het tegeltje voorzien van leuke en vooral grappige teksten die iets zeggen over de eigenschappen en humor van je vader. Ook kan een cadeau als deze het gesprek van de dag worden bij visite, zodra ze naar het toilet gaan.

Koffie mok

Drinkt jouw vader veel koffie? Dan kun je een eigen persoonlijke mok voor je vader natuurlijk niet uitsluiten. Bij bijvoorbeeld een winkel als Loopper.nl kun je een beker kiezen en een leuke foto of tekst om laten bedrukken, waardoor de mok geheel eigen wordt. Want zeg nou eerlijk, iedereen wilt toch zijn eigen mok?

BBQ set

Voor de zomerse dagen die eraan komen is het natuurlijk ook altijd goed om een BBQ set te geven. Veel vaders zijn niet zo van het koken, maar zijn ook weer niet weg te slaan bij een BBQ. Geef dan een leuk setje van BBQ materialen of koop een gaaf schort voor je vader om het BBQ’en extra stoer te maken. Je hebt hele mannelijke schorten die je kunt kopen bijvoorbeeld van echt leer in zwart of bruine kleuren.

Weet jij al wat je gaat geven?