Weet wat je eet

Hoe slim kan je keuken zijn?

Amerikaanse koelkast

Hoe slim kan je keuken zijn?

Geplaatst op

Alles in huis wordt steeds slimmer. Tegenwoordig hebben we in huis slimme verlichting, slimme speakers, slimme energiebesparing, slimme baby- en kinderproducten kortom een slim huis. Tegenwoordig horen de keukenapparaten daar ook bij. Veel mensen zijn er nog niet bekend mee omdat de technologieën in rap tempo versnellen. Maar ook de keukens worden steeds slimmer. In deze blog vertellen we over producten die onze keuken slimmer maken.

 

Een slimme koelkast, wat is dat?

Een slimme koelkast is er om de wereld nog eenvoudiger te maken, zoals elk slimme product dat op de markt is gekomen. Bij een slimme koelkast heb je handige functies die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je voorraad te controleren. Het concept van de koelkast is zoals we de Amerikaanse koelkast kennen: groot en breed met 2 grote openingen. De meeste slimme koelkasten hebben zelfs als toevoeging een groot touchscreen waarmee je bijvoorbeeld de voorraad kunt controleren en alvast boodschappen kunt bestellen. Je kunt ook kijken hoelang producten al in de koelkast liggen en of het al over datum is, handig toch?

Overige functies van een slimme koelkast:

  • Recepten bekijken
  • Stereospeakers
  • Weerstation
  • Televisie kijken

Koffie zetten met een app?

Slimme koffiezetapparaten bedien met een app? Jazeker, je leest het goed! Zet jij ook elke ochtend een bakkie koffie voordat je het huis uit gaat? Met een slim koffiezetapparaat kan je bijvoorbeeld vanaf je bed al aangeven hoelaat de koffie in je kopje moet zitten. Je kunt zelfs een profiel aanmaken zodat je koffiezetapparaat weet wie koffie wil. Tenslotte drinkt niet iedereen zijn koffie even sterk.

Water laten koken vanaf elke ruimte.

Heb je heet water nodig voor je thee maar zit je nog in je slaap- of badkamer. Met een app kan je de slimme waterkoker aanzetten als er water in zit. Je kunt bijvoorbeeld je water laten koken terwijl je de kinderen aan het aankleden bent of omdat je haast hebt en geen tijd hebt om constant naar beneden te gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden