Weet wat je eet

4 online speciaalzaken voor de fijnproever

4 online speciaalzaken voor de fijnproever

Geplaatst op

Boodschappen doe je al lang niet meer alleen in de winkelstraat. De meeste supermarkten bieden tegenwoordig de mogelijkheid aan om online eten te bestellen, al dan niet met bezorging tot aan je deur. En ook voor fijnproevers is de keuze online inmiddels reuze. Hieronder vind je vier van onze favoriete online speciaalzaken. Eet smakelijk!

1. Notenleverancier

Naast dat noten superlekker zijn, zijn ze ook hartstikke gezond door de hoge hoeveelheid vitamines en mineralen die ze bevatten. Niet gek dus dat noten zijn opgenomen in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Bij online speciaalzaak Notenleverancier kun je terecht voor heerlijke ongebrande noten, gebrande noten, biologische noten… eigenlijk zo’n beetje alle noten dus! Tip: bij grotere hoeveelheden kan je korting flink oplopen.

2. Bootkoffie

Koffiebonen kopen doen wij tegenwoordig bij Boot Koffie. Sinds 1973 zijn deze branders (uit Baarn) dagelijks bezig met mooie koffies. De branders selecteren zelf de plantages en hebben rechtstreeks contact met de koffieboeren. Klinkt goed, toch? Bekijk hun ruime assortiment op de website. Tip: ze hebben ook geregeld Barista workshops in Amersfoort.

3. Taartenwinkel

Iemand feliciteren, succes wensen, bedanken of gewoon trakteren omdat het kan? Taartenwinkel.nl,  dé online banketbakker van Nederland, biedt uitkomst! Voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie. Tip: bekijk eens het aanbod aan kindertaarten, grote kans dat daar wat bij zit waarmee je elk kind blij maakt!

4. Chocoladeparadijs

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Bij Choco Paradijs laat je chocolade in elk gewenste vorm maken, inclusief eetbare bedrukking! Geef klanten, personeel, bezoekers of alle anderen die je  bedrijfslogo niet mogen vergeten, een geschenk om van te smullen!

Wat zijn jouw online favorieten? Laat het ons weten door contact op te nemen. We zijn altijd op zoek naar leuke adresjes met goede producten en service.

Foto: Pixabay

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden